Indlæser arrangementer

« Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KVINDER OG INVESTERING

31. januar 2017 @ 17:30 - 20:30

Du kan desværre ikke tilmelde dig det her arrangement længere.

FFKJ inviterer til en spændende netværksaften med Helle Snedker, der er kundechef i Formuepleje og samtidig aktiv i foreningen Kvindeøkonomien, der arbejder for at give kvinder øget indsigt og bedre kompetencer til at forbedre deres egen privatøkonomi gennem investeringer og opsparing.

Helle Snedker har stor erfaring med rådgivning om investering, og hun vil fortælle om, hvorfor kvinder bør gå i gang med at investere, og hun vil komme med konkrete råd til, hvordan vi kommer i gang, og hvad der skal til.

Til arrangementet får vi også besøg af Mai Manniche, indehaver af smykkefirmaet JewlsCph, Barbro Jensen, indehaver af Barbro Shoes og Thea Juhl Jensen, indehaver af Vølve, som laver økologisk hudpleje. De vil hver især præsentere deres produkter, og der vil denne aften være mulighed for at købe produkter med en særlig rabat på 20 % på produkter fra JewelsCph og Vølve og 10% på sko fra Barbro Shoes.

Arrangementet starter kl. 17.30 og varer til ca. 20.15 med pause undervejs, hvor der vil være lidt let forplejning, mulighed for at netværke og shoppe lidt af de lækre produkter.

Tilmelding kan ske på hjemmesiden www.ffkj.dk senest 27. januar 2017.

Venlig hilsen bestyrelsen

Detaljer

Dato:
31. januar 2017
Tidspunkt:
17:30 - 20:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og hold dig informeret om kommende arrangementer mm.

Se hvordan vi håndterer dine data i vores persondatapolitik.