Kontingent

Kontingent – privatperson

Kontingent for medlemskab i 2022 koster 350 kr. for privatpersoner , og kontingentåret følger kalenderåret. Kontingent indbetales til Sydbank på konto nr. 6811 1070238 eller via MobilePay 53 57 55 (med angivelse af dit navn).

Vær opmærksom på, at din brugeradgang til hjemmesiden først bliver aktiveret, når din betaling er registreret hos os. Det vil herefter være muligt at logge på hjemmesiden, tilmelde dig arrangementer mv.

Hvis du ikke allerede er oprettet som medlem, skal du udfylde skemaet her. 

 

Kontingent –  firmamedlemsskab

FFKJ tilbyder også firmamedlemsskab. Kontingent for firmamedlemsskab udgør 2.500 kr. for firmaer med op til 20 kvindelige ansatte jurister og 5.000 kr. for firmaer med mere end 20 kvindelige ansatte jurister.

Kontingent indbetales til Sydbank på konto nr. 6811 1070238 med angivelse af firmanavn. Med et firmamedlemsskab er alle kvindelige jurister i jeres firma medlem af foreningen og kan deltage i FFKJ’s arrangementer. Dog skal de ansatte oprette sig som medlemmer via linket her, og anvende deres firmamail ved registreringen. I er velkommen til at skrive til os på vasb@ssxw.qx, såfremt I ønsker at få et firmamedlemsskab, eller I gerne vil høre mere om ordningen.

Vores sponsorer