Indlæser arrangementer

« Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Film dokumentar: RBG

19. februar 2019 @ 19:30 - 21:20

75kr.

Du kan desværre ikke tilmelde dig det her arrangement længere.

I samarbejde med Empire Bio giver vi mulighed for at se den amerikanske hitdokumentar RBG  tirsdag den 19. februar 2019 til en særlig pris på 75 kr.

Filmen handler om højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburgs liv og karriere og har været en af de mest sete dokumentarfilm i de amerikanske biografer i 2018.

I en alder af 84 år er den amerikanske højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg blevet et uventet populærkulturelt ikon. Hun har opbygget en imponerende juridisk arv og særligt blevet kendt for sit pionerarbejde i kampen mod kønsdiskrimination, og i de senere år har hun gjort sig bemærket som humanismens vagthund, når vigtige menneskerettighedssager har skullet afgøres i højesteret. Men uden en egentlig Ginsburg-biografi har historien om den lille, rolige krigers vej til USA’s højesteret været stort set ukendt for offentligheden – selv for nogle af hendes største fans – indtil nu. RBG er en øjenåbnende og rørende dokumentar, der udforsker Ruth Bader Ginsburgs ekstraordinære liv, karriere og enorme betydning for kvinders ligestilling i dag.

Filmen er nomineret til 2 Oscars i kategorierne Bedste Dokumentar og Bedste Originale Sang.

Tilmelding sker ved at tilmelde sig arrangementet her på hjemmesiden. For at få rabatten skal I endvidere, når I henter biletter på dagen, oplyse at I kommer fra FFKJ.

Detaljer

Dato:
19. februar 2019
Tidspunkt:
19:30 - 21:20
Pris:
75kr.

Sted

Empire Bio
Guldbergsgade 29 F
København N, 2200 Danmark
+ Google Maps

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og hold dig informeret om kommende arrangementer mm.

Se hvordan vi håndterer dine data i vores persondatapolitik.