Indlæser arrangementer

« Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Oplæg med KarriereKvinder og paneldebat om kvinder og karriere

5. februar 2020 @ 18:00 - 20:30

Deltag

Arrangementet kræver tilmelding og arrangementet er kun for medlemmer.
Log ind her for at tilmelde dig eller anmod om medlemskab her.

Kom med til foreningens første arrangement i 2020, hvor vi sætter fokus på køn og karriere. Vi har inviteret Rikke Kristine Østergaard og Naja Lind Rasmussen, der står bag podcastserien KarriereKvinder til at holde et oplæg om emnet. De kommer til at have fokus på ligestilling – hvad er holdningen til ligestilling i Danmark, og hvorfor tror vi, at vi er så ligestillede? De vil også tale om forskellige barrierer for ligestilling, herunder ’unconscious bias’, barsel og familiekonstellationer.

Efter oplægget åbner vi for en paneldebat, hvor foreningen har inviteret Iben Mai Winsløw, partner hos Winsløw Advokatfirma og Ulrika Folkmann-Schjerbeck, partner hos LIGA Advokater til at deltage og give deres besyv på de udfordringer, der for dem har været for at nå til tops. Du er selvfølgelig også velkommen til at deltage i debatten og/eller stille spørgsmål til panelet.

Så har du lyst til at blive underholdt og inspireret af en række karrierekvinder, skal du tilmelde dig dette års første arrangement.

Vi håber meget på at se dig.

Efter foredraget vil Plesner byde på let forplejning, hvor der også vil være rig mulighed for networking.

Arrangementet afholdes onsdag den 5. februar 2020.

Tilmelding skal ske her på hjemmesiden senest den 31. januar 2020.

Husk, at du skal indbetale kontingent for 2020 på 350 kr. for at kunne tilmelde dig foreningens arrangementer, medmindre du allerede er medlem eller din arbejdsgiver har firmamedlemskab. Du kan indbetale enten via MobilePay 53 57 55 eller ved bankoverførsel til foreningens konto i Sydbank på konto nr. 6811 1070238 (husk at angive dit navn).

Detaljer

Dato:
5. februar 2020
Tidspunkt:
18:00 - 20:30

Sted

Plesner
Amerika Plads 37
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Maps

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og hold dig informeret om kommende arrangementer mm.

Se hvordan vi håndterer dine data i vores persondatapolitik.