Indlæser arrangementer

« Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag v/ Trine Kolding og generalforsamling

28. maj 2020 @ 17:30 - 20:00

Du kan desværre ikke tilmelde dig det her arrangement længere.

Efter længere tids stilhed i foreningen grundet corona-virus, har foreningen nu indstillet sig på den lidt anderledes hverdag, vi alle sammen befinder os i. Vi indkalder derfor til virtuel ordinær generalforsamling

Torsdag, den 28. maj 2020 kl. 17.30

som afholdes via Microsoft Teams. Vi sender inden for 7 dage indkaldelse pr. mail. I denne mail følger endvidere en dagsorden. Hvis ikke du i forvejen har Microsoft Teams, kan programmet downloades gratis her (https://www.microsoft.com/da-dk/microsoft-365/microsoft-teams/group-chat-software)

Vi starter med generalforsamlingen, som holdes kort (ca. 30 minutter). Der er 2 ledige pladser i bestyrelsen til besættelse. Disse pladser søges besat på generalforsamlingen, og bestyrelsen opfordrer interesserede i at henvende sig til bestyrelsen.

Derudover har vi fået Trine Kolding – Danmarks førende ekspert i effektivitet og planlægning – til at deltage og holde virtuelt oplæg om ”Effektive arbejdsvaner – realistisk planlægning”.  Du får tips og inspiration til, hvordan du kan håndtere forskellige typer af afbrydelser, styrke koncentrationen og skrue op for effektiviteten.

Detaljer

Dato:
28. maj 2020
Tidspunkt:
17:30 - 20:00

Sted

Online

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og hold dig informeret om kommende arrangementer mm.

Se hvordan vi håndterer dine data i vores persondatapolitik.