Indlæser arrangementer

« Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Netværksmøde: Gin & Tonic Workshop

22. august 2018 @ 18:00 - 20:30

100kr.

Du kan desværre ikke tilmelde dig det her arrangement længere.

Vi vil gerne byde jer velkommen tilbage efter sommerferien med et socialt netværksmøde, hvor vi skal udbygge vores netværk, mens vi mikser gin og tonics.

Iben Diamant fra WhyNotGin vil lære os at opgradere den klassiske long drink til en popmøs og imponerede cocktail, imens vi bliver klogere på enebær-eliksiren, gin.  Iben Diamant har siden 2014 skrevet om sine ginbekendelser på bloggen WhyNotGin, og hun arbejder nu som ginenthusiast på fuld tid. I løbet af aftenen vil hun give os sine allerbedste tips til at imponere med vores Gin & Tonic Game. For at vi kan fortsætte med at bruge vores nye viden om gin, modtager vi alle et eksemplar af bogen “Gin, Tonic & Tilbehør”.

Vi vil i løbet af aftenen også arrangere en lille netværksøvelse, for at vi bedre kan spille hinanden stærkere.

For at tilmelde dig arrangementet skal du tilmelde dig på hjemmesiden samt overføre et deltagergebyr på 100 kr. pr. person til foreninges konto i Sydbank konto nr. 6811 1070238 med angivelse af navn. Din tilmelding er først endelig, når beløbet er overført.

Hvis du har en jurist veninde, kollega mv. der har lyst til at se, hvad foreningen kan tilbyde, er du velkommen til at tage hende med. Vedkommende skal tilmelde sig på mail vasb@ssxw.qx og overføre deltagergebyr.

Vi tilbyder i øjeblikket medlemsskab til halvpris ( 175 kr.) for resten af året, så hvis du ikke har fået betalt kontingent endnu, så skynd dig ind og gør det.

Vi glæder os til en smadder sjov og hyggelig oplevelse!

 

 

 

 

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
22. august 2018
Tidspunkt:
18:00 - 20:30
Pris:
100kr.

Sted

WhyNotGin
Wildersplads 8C
København K, 1403 Danmark
+ Google Maps

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og hold dig informeret om kommende arrangementer mm.

Se hvordan vi håndterer dine data i vores persondatapolitik.